İYİ Parti lideri Akşener: Berabere gibi olsaydı daha mutlu olacaktım

Meral Akşener İYİ Parti
İYİ Parti lideri Akşener: Berabere gibi olsaydı daha mutlu olacaktım

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kadın futbol takımlarının kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak için oynadığı dostluk maçını Nef Stadyumu'nda izleyen İYİ Parti lideri Akşener, maçın ardından gülerek, "Berabere gibi olsaydı daha mutlu olacaktım" ifadesini kullandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kadın futbol takımlarının kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak için dostluk maçı oynamasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, maçın oynandığı Nef Stadyumu'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bu akşam güzel bir olaya şahitlik edildiğini söyleyen Akşener, şunları kaydetti: "Dünyanın en önemli spor karşılaşmalarından biri Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti üzerine yapılan derbidir. Ama bugün kadına şiddete dikkat çekmek ve kadına şiddete hayır demek, kadınlara yönelik davranışların düzeltilmesini sağlamak ve buraya dikkat çekmek amaçlı bu iki ezeli rakip, kadın futbol takımlarıyla maç yaptılar ve çok özel bir olaya şahitlik ettik. Berabere gibi olsaydı daha mutlu olacaktım (Gülerek). Bu dostluk maçının Türkiye'deki pek çok ayrışmanın da önüne geçecek bir örnek olmasını diliyorum. Kadına şiddete son."

 

Kaynak: DHA

iyi parti İYİ Parti haberleri Meral Akşener Meral Akşener haberleri Nef Stadyum Galatasaray fenerbahçe