İYİ Parti Grup Başkanvekili Usta: Genel başkanlar konuşsun, benim ağzım yandı

İYİ Parti Meral Akşener

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Grup Başkanvekili Usta, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in ittifak ile ilgili açıklamalarına, "Bunları genel başkanlar konuşsun, benim ağzım yandı” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Usta, doğal gaz ile ilgili Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in doğal gaz ile ilgili söylediklerini hatırlattı. Usta, doğal gaz depolama tesislerinin yüzde 45 dolu olduğunu söyleyerek, İran’ın doğal gaz kısıntısı yapacağını açıkladığı zaman depolama tesislerinde yüzde 33 civarında doluluk olduğunu ifade etti. Usta, Türkiye’nin bundan sonra elektrik ve doğal gaz kesintilerinin yaşanacağına dikkat çekti.

Usta, İmamoğlu’na ve Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ile ilgili açıklamasına ilişkin sorulara, Türkiye’nin enerji krizine yönelik konuşulmasının doğru olacağını söyleyerek cevaplamadı. Usta, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in ittifak ile ilgili açıklamalarına, “İttifaklarla ilgili olarak MHP Grup Başkanvekili görevinden alınmıştım. Bir açıklama yaptım, ondan sonra ihraç oldum. O zaman Cumhur İttifakı'na mecbur değiliz demiştim. Bunları genel başkanlar konuşsun, benim ağzım yandı” dedi.

 

 

 

Kaynak: İHA

iyi parti İYİ Parti haberleri İYİ Parti son dakika haberleri AK Parti haberleri