İstanbul’da "Maskeli 5’ler Çetesi" kamerada: Motosikletleri çaldılar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gündem haberleri

Beyoğlu'nda, ara sokaklarda park edilmiş motosikletleri hedef alan "Maskeli 5'ler Çetesi," kiralandıkları otomobille tespit edildi. Güvenlik kameralarına yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçlarının önlenmesi ve gerçekleşen hırsızlık suçlarının aydınlatılmasına yönelik çalışma yürüttü.

Konuya ilişkin yapılan çalışmalarda, Beyoğlu'nda Asmalı Mescit Mahallesi’nde meydana gelen motosiklet hırsızlıklarının ardından güvenlik kameraları incelendi.

Görüntülerde maskelerle yüzünü gizleyen 5’li çetenin kiralık otomobille ara sokaklarda park edilen motosikletleri tespit ettiklerini ve bu motosikletleri geç saatte çaldıklarını belirledi. Maskeli 5’lerin aynı yöntemle Gümüşsuyu Mahallesi ve Kılıçali Paşa Mahallesi’nde farklı tarihlerde motosiklet hırsızlığının failleri olduğunu belirleyen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

Çete üyelerinin Ü.İ., S.Ç., O.C.Ç. ve yaşı küçük F.K. ve A.K. oldukları tespit edildi. Adından F.K., A.K. ve şüpheli Ü.İ. Küçükpiyale Mahallesi’nde kiralık bir araçta yakalandı. Maskeli 5’ler çetesinin, S.Ç. ve O.C.Ç üyeleri ise belirlenen iki ayrı adreste yakalandı ve Cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: Haber Global TV

motosiklet hırsızlığı haberler İstanbul Emniyet Müdürlüğü