İstanbul Sarıyer'de müzikholde silahlı kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı

İSTANBUL / AA
İstanbul
İstanbul Sarıyer'de müzikholde silahlı kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı

İstanbul Sarıyer’de, müzikholde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

İstanbul Sarıyer'de Huzur Mahallesi Beyazıt Caddesi'ndeki müzikholde, bir grup arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahla ateş edilen Ö.D. ile Y.D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Ö.D. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Y.D'nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili 12 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli Y.H'nin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Olay, saat 02.45 sıralarında Sarıyer Huzur Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir cadde üzerinde bulunan gazinoya gelen Yusuf H., burada çalışan Burcu S. ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Olay günü gece saatlerinde yine gazinoya giden Yusuf H., bir süre eğlendikten sonra mekanın üst katına çıktı. Adam, gönül ilişkisi yaşadığı Burcu S.nin iki gencin masasında olduğunu görünce çılgına döndü.

Burcu S. ile tartışan Yusuf H.‘nin arasına masada oturan Y.D. (22) ile Ömer D. (28) girdi. Çıkan tartışma sonucu silahını çeken Yusuf H., amca çocukları olan Ömer D. ve Y.D.'ye kurşun yağdırdı. Saldırganın ateş açması sonucu Ömer D. göğsünden, Y.D. ise sırtından ve karnından ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından saldırgan Yusuf H. gazinodan çıkarak kaçarken, mekandakiler ise yaralıları taksiyle Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Hemen ameliyata alınan Ömer D., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Y.D.'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Aynı bölgede geçen hafta da bir saldırı gerçekleşmiş ve 1 kişi ölmüş 5 kişi ise yaralanmıştı.