İstanbul Küçükçekmece'de silahlı saldırı: 2 yaralı

İstanbul küçükçekmece Gündem haberleri
İstanbul Küçükçekmece'de silahlı saldırı: 2 yaralı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde aralarında önceden husumet olduğu iddia edilen iki gruptan biri diğerine kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda 2 kişi yaralanırken, olayla ilgili ekiplerce geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi ayağından yaralandı. 

Olay, akşam saatlerinde Küçükçekmece Tevfik bey mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha öncesinde aralarında husumet bulunan iki gruptan biri diğerine kahve önünde otururken motosiklet ile gelip kurşun yağdırdı. Tabancadan çıkan kurşunlar sonucu 2 kişi ayağından yaralanırken silah seslerini duyan civardaki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaralanan bir kişiye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ekipler kaçan şahısları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı

Kahvehane sahibi Durmuş Ateş “İçerideydim bir anda ateş ettiler. Göremedim. İçeri geçtim göremedim herhalde ayağından vurulan bir arkadaş vardı. O anda yere yattı yatmasaydı olurdu. Maskeliymiş ondan göremedim” dedi.

 

Kaynak: İHA

İstanbul İstanbul haberler İstanbul Küçükçekmece haberleri küçükçekmece silahlı saldırı