İstanbul Fatih'te hırsızlar, cam vitrinin kilidini kırarak çaldıkları şapkaları başlarına geçirip yollarına devam ettiler

İstanbul Gündem haberleri Fatih
İstanbul Fatih'te hırsızlar, cam vitrinin kilidini kırarak çaldıkları şapkaları başlarına geçirip yollarına devam ettiler

İstanbul'un Fatih ilçesinde 4 zanlı, cam vitrinin kilidini kırarak çaldıkları şapkaları başlarına takarak, hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etti.

Olay dün gece saatlerinde Küçük Ayasofya Mahallesi Kaleci Sokak'ta yaşandı. 4 kişi kıyafet ve şapka satıldığı kapalı olan iş yerinin önünde durdu. Dışarda bulunan cam vitrindeki şapkaları gözüne kestiren kişiler, camı kırarak çok sayıda şapka çaldı. Şüpheliler şapkaları başlarına geçirerek, hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ettiler. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Esnaf Serdar Kahraman, "Gece saat 01.00 civarlarında gelmişler. Şapkalar vardı hepsi kaliteli 15 saniye içinde götürmüşler. Burası turizm bölgesi. Hırsızlık olayları burada bu günlerde çoğaldı." dedi. İş yeri çalışanı Celal Yalçıntaş ise, "Bin dolarlık malzemeyi çalıyorlar. Çok geç saatlerde değildi. Kameralara baktığımızda 15-16 yaşlarında gençler." ifadesini kullandı. 

 

Kaynak: DHA

İstanbul istanbul haberleri son dakika İstanbul haberleri İstanbul Fatih haberleri