İstanbul Eyüpsultan'da inşaat demirine saplanarak hayatını kaybeden küçük çocuk, son yolculuğuna uğurlandı

Eyüpsultan
İstanbul Eyüpsultan'da inşaat demirine saplanarak hayatını kaybeden küçük çocuk, son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bir inşaatın temeline düşen ve burada bulunan demirlere saplanarak yaşamını yitiren 11 yaşındaki ilkokul öğrencisi Eşref Güneş, Eyüpsultan'daki aile kabristanlığında toprağa verildi.

İstanbul Eyüpsultan'da inşaatın temeline düşerek demirlere saplanan ve hayatını kaybeden küçük Eşref, son yolculuğuna uğurlandı. 

Eyüpsultan’da dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla beraber oyun oynamak için okulda bulunan ve sonrasında evine dönerken kısa yoldan gitmeye çalışan 11 yaşındaki Eşref Güneş, dengesini kaybederek inşaat alanındaki demirlerin üzerine düşmüştü. Buradaki kolon üzerinde bulunan demirlere saplanan küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybetmişti. 11 yaşında hayatını kaybeden Eşref Güneş için bugün ikindi namazı sonrası Eyüpsultan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Baba Fesih Güneş, yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan namazın ardından cenaze aracına konulan Güneş, Eyüpsultan’da bulunan aile kabristanlığında defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.

 

Kaynak: İHA

istanbul haberleri son dakika İstanbul haberleri İstanbul Eyüpsultan haberleri son dakika Eyüpsultan haberleri