İstanbul Esenyurt'ta site kamelyasında kadınları darbettiler: 2 kişi tutuklandı

İstanbul Esenyurt

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir grup kadın, site kamelyasında otururken darbedildi. Olayda 2 kişi tutuklandı.

Skandal olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. Bir grup kadın, ikamet ettikleri sitenin bahçesinde darbedildi.

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında  Esenyurt Aşık Veysel Mahallesi'nde bulunan bir sitede yaşandı.  Ayşe T., misafirliğe geldiği teyzesi ile beraber sitenin kamelyasında otururken yanlarına Zeki A., Cihan A. ve Emrah A. geldi.  Akraba oldukları belirtilen 3 kişi tartışma sonrası Ayşe T. ve yanındaki 5 kişiyi darbetti.  Aldıkları darbeler sonucu Ayşe T. ve yanındakiler yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralananlar ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ayşe T. ve akrabalarını darp ettikleri iddia edilen kişiler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ayşe T. 3 kişinin kamelyada içki içmek istediği için kendilerine saldırdığın öne sürdü. Ayşe T. olay sonrası çekilen görüntüleri de sosyal medya hesabında paylaştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi.  Zeki A ve Cihan A. tutuklanırken Emrah A. ise adli kontrol uygulanarak serbest kaldı. Polisin yaptığı araştırmada, taraftar  arasında önceki tarihlerde, çocuk meselesi yüzünden tartışma yaşandığı ve husumetli oldukları belirlendi.

Zanlılardan Zeki ve Cihan A. tutuklanırken, Emrah A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA-İHA)

İstanbul Esenyurt

Kaynak: İHA

İstanbul Esenyurt haberleri