İstanbul'da bugün kar yağacak mı? İşte Meteoroloji'nin son değerlendirmesi

Kocaeli İstanbul kar yağışı Sakarya hava durumu
İstanbul'da bugün kar yağacak mı? İşte Meteoroloji'nin son değerlendirmesi

Meteoroloji'nin İstanbul hava durumu tahminine göre, bugün kentin kuzey kesimleri ile Anadolu Yakası'nda karla karışık yağmur ve kar tahmin ediliyor.

İstanbul'da dün bazı ilçelerde kar yağışı etkili olurken, gece de soğuk hava ve kar yağışı etkisini sürdürdü. Özellikle kentin yüksek kesimleri ile, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Esenyurt ilçeleri kar yağışını yoğun alan bölgeler oldu. Peki, İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek, bugün de kar yağışı İstanbul'da etkili olacak mı? 

Meteoroloji'nin son hava durumu tahminine göre, bugün Marmara Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, bölgedeki sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında olması bekleniyor.

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede İstanbul'un kuzey kesimleri ile Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde öğle saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve kar tahmin ediliyor.

Kuzey ve kuzeybatıdan kuvvetli esecek rüzgar nedeniyle ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul kar yağışı hava durumu istanbul haberleri İstanbul hava durumu 28 ocak hava durumu kocaeli hava durumu