İstanbul Bahçelievler'de dehşet: Sevgilisi olduğu iddia edilen kız çocuğunu başından vurdu, aynı silahla intihara kalkıştı

İstanbul Kadına yönelik şiddet
İstanbul Bahçelievler'de dehşet: Sevgilisi olduğu iddia edilen kız çocuğunu başından vurdu, aynı silahla intihara kalkıştı

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde 28 yaşındaki Selim Tekin, kız arkadaşı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki kız çocuğunu başından vurdu, ardından aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

İstanbul'da bir kişi, kız arkadaşı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki kız çocuğunu başından vurduktan sonra intihara teşebbüs oldu. Her ikisinin de hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

İstanbul Bahçelievler'de Selim Tekin(28) kız arkadaşı olduğu iddia edilen Beyza D.’nin (16) başına ateş ettikten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Hastanede tedavileri devam eden Beyza D. ve Selim Tekin’in durumların ciddi olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selim Tekin kız arkadaşı Beyza D.’nin evine geldi. Beyza D.’nin kardeşine zorla kapıyı açtırarak içeri girdi. Yanında silah bulunan Selim Tekin, Beyza D.’yi banyoya götürerek ensesinden ateş etti. Selim Tekin daha sonra kendine de ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

“KARDEŞİMİ KURTARIN"

Bütün bu olaylar yaşanırken evde bulunan Beyza D.’nin kardeşinin, “Kardeşimi kurtarın" diye bağırdığı öğrenildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve acil servis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı. Beyza D. ve Selim Tekin’in durumlarının ciddi olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: DHA

İstanbul Bahçelievler intihar girişimi