İstanbul Ataşehir'de hastane otoparkındaki otomobilin içinde kadın cesedi bulundu

İstanbul Gündem haberleri
İstanbul Ataşehir'de hastane otoparkındaki otomobilin içinde kadın cesedi bulundu

İstanbul Ataşehir'deki İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında, bir otomobilin içinde kadın cesedi bulundu.

İstanbul'daki olay saat 16.00 sıralarında, Ataşehir'de İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında yaşandı. Hastane otoparkında asfalt çalışması yapan işçiler, otoparkta park halinde bulunan otomobilin çekilmesi için aracın yanına gitti. Kapısı ve camları olduğu halde otomobilden yoğun bir kokunun yayıldığını fark eden işçiler, aracın içinde bir el gördü. İhbar verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

CESEDİN YAKLAŞIK 10 GÜNLÜK OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Otomobilin kapısının açılmasıyla içinde bir kadın cesedi olduğu görüldü. Ölen kadının kimliği belirlenemezken yapılan incelemelerde, cesedin yaklaşık 10 günlük olduğu tespit edildi. Ekipler, yoğun koku nedeniyle çalışma sırasında zorluk yaşadı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

İstanbul Ataşehir'de hastane otoparkındaki otomobilin içinde kadın cesedi bulundu - Resim : 1

GÜNDEM HABERLERİ

- Kocaeli'de 3 gün önce kaybolan, yapılan aramada, içinde kan izleri olan otomobili boş arazide bulunan halı fabrikası sahibi Nurhan Ör’ü (55) çocukluk arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı. İfade doğrultusunda polis ekiplerinin bölgede yaptığı aramada, Nurhan Ör’ün cesedine ulaşılamadı. Polis cesedin asitle eritilmiş olabileceği üzerinde dururken şüphelilerin sorgularının sürdüğü bildirildi.

- Zonguldak'ta yol kenarındaki ormanda benzin dökülerek yanmış 50’li yaşlarda erkeğe ait ceset bulundu. Güvenlik güçleri cinayet üzerinde dururken, ölen kişinin kimliği araştırılıyor.

- Hatay depreminde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nın 1'inci kısım müteahhidi Mehmet Özat (72), Ankara'da bir alışveriş merkezinde yakınlarını kaybeden kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

- İstanbul Kağıthane'deki bir AVM'de şüpheli bir ölüm yaşandı. 2 gün önce intihar ettiği düşünülen bir kişinin cesedi, cam tavanı kırılan bölümden güçlükle çıkarıldı.

- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İtalya ve Arnavutluk makamlarınca; Kırmızı Bülten’le aranan ve Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkiyatı yapan "Kompanio Bello" isimli uyuşturucu Kartelinin lideri Dritan Rexhepi'nin İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

- Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin patronu Kamil Öğütçü'yü öldüren Ali Dinç, duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini söyledi.

Kaynak: DHA