IQ'su 125 olmayanlar göremiyor! Resimdeki gizli şapkayı 7 saniyede bulmak için bir dâhinin gözleri gerekiyor

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası Zeka testi
IQ'su 125 olmayanlar göremiyor! Resimdeki gizli şapkayı 7 saniyede bulmak için bir dâhinin gözleri gerekiyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli şapkayı 7saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Yeni bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Çimenlere uzanan çocukları gösteren bu resimde bir şapka gizli. Sizlerden istenen ise resimdeki gizli şapkayı 7 saniyede bulmanız.

IQ'su 125'in üzerinde olanlar resimdeki şapkayı 7 saniye dolmadan bulmayı başarıyor. 

IQ'su 125 olmayanlar göremiyor! Resimdeki gizli şapkayı 7 saniyede bulmak için bir dâhinin gözleri gerekiyor - Resim : 1

Resimdeki gizli şapkayı 7 saniyede bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'ya sahip kişiler olduğunuzu ortaya koyuyor. 

Eğer doğru yanıta henüz ulaşamadıysanız o halde üzülmeyin. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.

Optik illüzyonlu zeka testlerinden biri olan bu görselde doğru yanıta ulaşabilmek için görsel zekanızın ve bilişsel yeteneklerinizin normal bir insandan çok daha yüksek olması gerekiyor. 

7 saniyede sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

 Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan bu optik illüzyon testinde henüz gizli şapkayı bulamadıysanız işte testin doğru yanıtı:

IQ'su 125 olmayanlar göremiyor! Resimdeki gizli şapkayı 7 saniyede bulmak için bir dâhinin gözleri gerekiyor - Resim : 5