İntihara kalkışan genç: Evlatlık olduğumu öğrendim, beni hayata bağlayan hiçbir şey yok

Samsun'da sinir krizi geçiren 20 yaşındaki genç, "Evlatlık olduğumu öğrendim, askeri okuldan atıldım, beni hayata bağlayan hiçbir şey yok" diyerek kafasına silah dayayıp intihara kalkıştı. Etkisiz hale getirilen genç, sakinleştirilip hastaneye götürüldü.

Olay, saat 22.45 sıralarında Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü bir kahve zincirinde meydana geldi.

"BENİ HAYATA BAĞLAYAN HİÇBİR ŞEY YOK"

Askeri okuldan atıldığını öne süren A.D., kafede oturduğu sırada çantasından çıkardığı tabancayı kafasına dayayarak, 'Evlatlık olduğumu öğrendim, askeri okuldan atıldım, beni hayata bağlayan hiçbir şey yok' diye bağırmaya başladı. 

BEKÇİLER ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Kafede bulunan müşterilerin kaçarak uzaklaştığı ve A.D.'nin sinir krizi geçirdiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Bu sırada başka bir vatandaş ise polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen bekçiler, A.D.'yi etkisiz hale getirerek kurusıkıdan bozma olduğu öğrenilen tabancayı elinden aldı. Sakinleştirilen A.D., polis otosuna bindirilerek sağlık raporu alınmak üzere hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Samsun