İnanılmaz olay! Şişli'de kaldırım çöktü, kadın içine düştü

İstanbul Gündem haberleri

İstanbul Şişli’de akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Kaldırımda bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Çökme sonucu oluşan çukura bir kadın düştü. Çukura düşen kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay, Şişli Ortabayır Mahallesi Harman 1 Sokak’ta saat 12.30 sıralarında meydana geldi. G.N. isimli kadın yürüdüğü sırada kaldırım bilinmeyen bir nedenle bir anda çöktü.

36 yaşındaki kadın çökme sonucu oluşan çukura düştü. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İnanılmaz olay! Şişli'de kaldırım çöktü, kadın içine düştü - Resim : 1

Olay yerine gelen ekipler kadını çukurdan çıkardı. Kadın hafif yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İnanılmaz olay! Şişli'de kaldırım çöktü, kadın içine düştü - Resim : 2

İtfaiye ekipleri yolun çökme ihtimali üzerine bölgede önlem alırken 3 aracın çukura düşme riski nedeniyle itfaiye ve polis geniş güvenlik önlemi aldı. 

İnanılmaz olay! Şişli'de kaldırım çöktü, kadın içine düştü - Resim : 3

"BİR ANDA ÇÖKTÜ"

Olay anında kadının yanında bulunan arkadaşı Ahmet Atıcı yaşadıklarını anlattı. Atıcı, Nazşen’in kontrollerinin devam ettiğini, şu an için sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.  

Atıcı, "Olay iş yerinden çıktığımız sırada oldu. Arkadaşımız bizim bir iki metre önümüzden giderken bir anda yol çöktü. Arkadaşımız içinde kaldı. Yaklaşık 2-3 metrelik bir çukur. Etrafı boştu. Şu anda kendisi hastanede. Gerekli kontrolleri yapılıyor. Şu anda kontrolleri devam ediyor. İnşallah bir şey çıkmaz diye ümit ediyoruz. Hemen itfaiye ekiplerini çağırdık. Yolda araçların geçişine izin vermedik çünkü kenarlarda araçlar vardı. O araçların boşluğa düşmesi demek arkadaşımızın daha büyük bir zarara uğraması demekti. İtfaiye ekiplerini de hemen köşede durdurduk, yolda boşluk olduğunu söyledik. İtfaiye ekipleri merdiven indirdiler, o şekilde kurtardılar. Dikkatli bir şekilde çünkü etrafı komple boştu çöken yerin. 4 kişi işten çıkmıştık, üçümüz biraz daha gerideydik. O sıcaklık anında bir şey varsa da çok belli olmuyor ama gördüğümüz kadarıyla biraz daha sağlık durumu iyiydi çıkarken. Olayın şokunu yaşıyordu, hiçbir şey söyleyemedim" dedi. 

"HER GÜN O YOLDAN GEÇİYORUZ"

Atıcı, “Şokunu yaşıyordu hatta ben de telefonun yanında mı diye sordum. Çünkü hastaneye gidince haber alamayacaktık. Genel sağlık durumu iyi gözüküyordu. Ama sıyrıklar, morluklar vardı. Allah korudu diyebiliriz. Her gün o yoldan geçiyoruz, Gültepe’ye doğru gidip yemeğimizi orada yiyoruz. Normal kaldırımdı ama altı tabi bomboş olmuş. Parke taşları havada duruyor, o şekildeydi. Çok tehlikeliymiş daha büyük bir şeyler olmadan fark edilmesi de bir yandan iyi olacak diye düşünüyorum. 1 metrede fiber kablo ya da elektrik kabloları tam bilmiyorum, onlar vardı, onların üzerine düştü. O da biraz yumuşattı diye tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.  

Kaynak: Ajanslar

İstanbul Şişli itfaiye