İki ildeki kazalarda 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Kırşehir Trafik kazası
İki ildeki kazalarda 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Kırşehir’de, kamyonetin kamyona arkadan çarptığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Sakarya'da ise tarım aracının devrilmesi sonucu 5’i çocuk, 8 kişi yaralandı.

Kırşehir'de 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı kaza, saat 04.00 sıralarında Kırşehir-Kırıkkale yolu Hamit köyü yakınlarında meydana geldi. Kırşehir'den Kırıkkale istikametine seyreden H.S. (49) idaresindeki 06 ACV 562 plakalı kamyonet, Hamit köyü civarında aynı yöndeki Y.D'nin (35) kullandığı 71 ACR 088 plakalı kamyona arkadan çarptı.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ VE YANINDAKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada kamyonet sürücüsü H.S ve yanında yolcu olarak bulunan V.Ş (71) hayatını kaybederken, kamyonda bulunan sürücü ile yolcular M.Ş (34) ve U.Ç (32) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise otopsi için morga götürüldü.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

SAKARYA'DA TARIM ARACININ DEVRİLMESİ SONUCU 8 KİŞİ YARALANDI

 Sakarya’nın Hendek ilçesinde ‘patpat’ diye tabir edilen tarım aracının devrildiği kazada, römorkta bulunan 5’i çocuk, 8 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Sarıdede Mahallesi Ekrem Günay Caddesi’nde meydana geldi. A.K.’nin kontrolünü yitirdiği tarım aracı, devrildi. Kazada sürücü A.K. ile yola savrulan römorktaki M.K., Ç.K., Y,K., Ç.K., E.K., Z.K. ve E.K. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan 5’i çocuk, 8 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Kırşehir Sakarya trafik kazası