Bakan Yerlikaya duyurdu! İstanbul, Ordu ve Şanlıurfa’da narkotik operasyonu

Gündem haberleri son dakika İstanbul
Bakan Yerlikaya duyurdu! İstanbul, Ordu ve Şanlıurfa’da narkotik operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamasında "İstanbul, Ordu ve Şanlıurfa’da narkotik birimlerimizin düzenlediği operasyonlarda 7 zehir taciri yakalandı" ifadelerini kullandı.

İçişleri bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün düzenlediği operasyonda; 202 kilo muhtelif içerikte uyuşturucu madde ele geçirildiğini belirterek 2 şüpheli yakalandığını, devam eden çalışmalarda da 2 şüphelinin daha yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya, gözaltına alınan şüphelilerden 3’ünün tutuklandığını, 1’i hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini bildirdi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün düzenlediği operasyonda; 232 kilo skunk maddesi ile 10 kilo toz esrar ele geçirildiğini kaydeden Bakan Yerlikaya, Operasyonda 1 şüpheli şahsın yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün düzenlediği operasyonda ise; 165 kilo skunk maddesi ele geçirildiğini belirterek Operasyonda 2 şüpheli şahsın yakalandığını kaydetti.

Yerlikaya; "Operasyonları düzenleyen polislerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimizi ve vatandaşlarımızı zehirleyenlere göz açtırmayacağız. Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Gündem haberleri İstanbul Ordu Şanlıurfa