İbrahim Yumaklı kimdir? Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı nereli, kaç yaşında?

Tarım ve Orman Bakanlığı
İbrahim Yumaklı kimdir? Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı nereli, kaç yaşında?

Tarım ve Orman Bakanlığına Resmi Gazete'de yayınlanan kararla birlikte Nihat Pakdil, Veysel Tiryaki, İbrahim Yumaklı ve Ebubekir Gizligider atandı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı bakan yardımcısı İbrahim Yumaklı kimdir, nereli? İşte İbrahim Yumaklı'nın biyografisi...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı'na 4 yeni isim katıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı içerisinde bu isimler arasına İbrahim Yumaklı da katılmış durumda. Peki, İbrahim Yumaklı kimdir? Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı kaç yaşında, nereli?

İBRAHİM YUMAKLI KİMDİR?

İbrahim Yumaklı Kastamonu'da dünyaya gelmiştir. Bakırköy İmam Hatip Lisesi'ni tamamlamasının ardından lisansını tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olması neticesinde iş hayatına girmiştir.

ibrahim yumaklı kimdir

1993 yılında Marshall Boya AŞ'de İthalat İşlemleri Uzmanı olarak görev almaya başlayan Yumaklı, 2011 tarihine dek Marshall Boya ile bağlı grup şirketlerinin mali gruplarında yöneticilik görevinde bulundu.

2011 tarihinde Al Jazeera Türkiye'ye transfer olan Yumaklı, 2012-2015 yılları arasında Cine5 TV'de Genel Müdürlük yaptı.

İbrahim Yumaklı'nın iki çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Tarım ve Orman Bakanlığı Resmi Gazete