İBB'den sahadayız teyakkuzdayız mesajı!

AKOM İBB Ekrem İmamoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'da yaşayanları, kısa mesajla uyardı. Beklenen kuvvetli kar yağışı için yapılan uyarıya, 'İBB olarak kar yağışı için yoğun önlemler aldık. Aşağıdaki linkte paylaştığımız uyarılarımızı dikkate almanızı rica ederiz' notu düşüldü.

İBB'den İstanbullulara, sahadayız teyakkuzdayız mesajı geldi. İstanbul’da beklenen kar yağışı ile ilgili alınan tedbirler paylaşıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'Güçlü bir ekibimiz ve ekipmanımız var. Mevcutta şu an itibariyle, 257 bin ton tuz stokumuz bulunmakta. Traktör sayımız 168. Bunlar, köy yollarında çalışacak. Kurtarıcı vinç ve çekici sayımızı 49’a çıkarttık. Yine 104 kilometrelik metrobüs güzergahında da 44 aracımız ve iş makinamız hazır olacak. Bunların bakımına dönük de yine 32 adet aracımız, ani arızalarda onlara destek olacak. Tam ekip işimizin başındayız, sahadayız. Devletimizin tüm kurum, kuruluşlarla eşgüdümlü çalışıyor olacağız. Sadece onlar değil, İstanbul'umuzun 39 ilçe belediyesiyle de anlık irtibat kuran ve anında iş birliği yapan bir anlayışla süreci takip ediyor olacağız.' açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu kar İBB