İBB Başkanı İmamoğlu'ndan kar uyarısı: Trafiğe çıkmayın

İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu Gündem haberleri kar yağışı
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan kar uyarısı: Trafiğe çıkmayın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın kentte beklenen kar yağışından dolayı İstanbullulara çağrıda bulundu. İmamoğlu, 'İstanbullu hemşehrilerime, azami sayıda toplu taşımayı kullanmalarını tavsiye ediyorum. Eğer zaruret yoksa araçlarıyla dışarı çıkmamalarını da öneriyorum' dedi.

İmamoğlu, kentte beklenen kar yağışı öncesinde Afet Koordinasyon Merkezinde (AKOM) açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, "Yarın bütün İstanbullu hemşehrilerime, azami sayıda toplu taşımayı kullanmalarını tavsiye ediyorum. Eğer zaruret yoksa araçlarıyla dışarı çıkmamalarını da öneriyorum. Yılın belki de son kar yağışını birlikte göreceğiz. Dolayısıyla bir günü daha, bir mesai gününde en tedbirli şekilde geçirmemiz gerçekten işlerimizi kolaylaştıracak." dedi.

İstanbul'da yarın sabah itibarıyla kar yağışının etkisini göstermesini beklediklerini dile getiren İmamoğlu, "Hem cuma günü trafiği, hem karla mücadelenin gerçekten kolay olmadığı bir kentte olduğumuzun hepimiz farkındayız. Yarınla başlayan kar yağışı cumartesi şiddetini artırarak devam edecek. Pazar günü de yine kar yağışı sürecek. Dolayısıyla bu hafta sonunu da sorunsuz geçirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

 

Kaynak: AA

İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu kar yağışı