Hukukçu Ersan Şen canlı yayında "adayım" dedi, İYİ Parti lideri Akşener aradı: Ciddiyseniz görüşelim

İYİ Parti Gündem haberleri Meral Akşener
Hukukçu Ersan Şen canlı yayında "adayım" dedi, İYİ Parti lideri Akşener aradı: Ciddiyseniz görüşelim

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti'den kendisine Cumhurbaşkanı adaylığı teklifi gelmesi durumunda aday olabileceğini söyledi. Şen, bunun üzerine, İYİ Parti lideri Akşener'in kendisini aradığını ve hafta içinde bir görüşme gerçekleşebileceğini bildirdi.

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Habertürk TV canlı yayınında kendisine İYİ Parti lideri Akşener'den ve parti kanadından Cumhurbaşkanı adaylığı teklifi gelmesi durumunda kabul edeceğini bildirdi.

Adaylığını açıklamasının ardından Akşener'in kendisini arayarak "Ciddi misiniz?" diye sorduğunu belirten Şen, hafta içinde bir görüşme olabileceğini belirterek, "Elimi taşın altına koyuyorum, herkese eşit mesafedeyim kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

Gazeteci Faruk Aksoy'un "Ersan Hocam, Meral Hanım arayıp sizi Cumhurbaşkanı adayımız olarak görmek istiyoruz dese ne yaparsınız?" sorusu üzerine söz konusu açıklamaları yapan Ersan Şen, "Sayın Meral Akşener’den ve İYİ Parti’den böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim" ifadelerini kullandı.

Canlı yayın sürerken Şen, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in reklam arasında kendisini aradığını söyledi. 

Ersan Şen, “Akşener, ‘Bunda ciddi misiniz’ dedi, ‘Ciddiyim’ dedim, 'gelin görüşelim' dedi, muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Şen "Ben gayet ciddiyim. Oturur konuşuruz. Değişime ihtiyaç var, elimi taşın altına koyuyorum. Herkese eşit mesafedeyim, kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Diğer

ersan şen Gündem haberleri iyi parti Meral Akşener