Havalar nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü o illeri uyardı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu
Havalar nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü o illeri uyardı...

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Kırklareli, Zonguldak, Artvin, Kars, Ardahan, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar çevreleri yağmurlu diğer bölgeler az bulutlu ve açık geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey ve ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kırklareli, İstanbul’un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Eskişehir'in doğu kesimleri, Ankara'nın güney ve doğu çevreleri, Çankırı, Düzce, Zonguldak, Kars ve Ardahan çevreleri ile Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve kuzeydoğu kesimlerde artacağı ve mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu İstanbul hava durumu