Hatay'da yardım isteyen kadına baltalı saldırıyı beş kişi oturarak izledi

Hatay

Hatay'da yaşanan kadına şiddet olayı inanılmaz bir görüntüye sahne oldu. Kendisini sokakta balta ile kovalayan saldırgandan kaçan genç kadın, tavla oynayan beş kişiden yardım istedi. Ses bile çıkarmayan kişiler, kendilerine sığınan kadın baltayla defalarca darp edilirken sadece oturarak izlediler.

Hatay’ın Antakya İlçesi’nde Elif M. (17), kendisini balta ile kovalayan erkek arkadaşı İbrahim K. (24)'tan kaçarken can havli ile bina önünde oturan ve tavla oynayan 5 kişinin yanına giderek yardım istedi. Tavla oynayan kişilerden yardım gelmeyince kendisini takip eden İbrahim K.'nın baltalı saldırısına uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şahıs, saldırıdan sonra olay yerinden uzaklaştı. Hatay Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, dün saat 16.00 sularında yaşanan olayın ardından kaçan saldırganın yakalanarak gözaltına alındığı, hastanede tedavi altına alınan kadının da hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Bölgede 'Kurbat' olarak bilinen aşiretin mensubu olduğu belirtilen Elif M. ile İbrahim K.'nin, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle sokak ortasında kavga ettiği öğrenildi. Elif M., güvenlik kamerasına yansıyan olaydan sonra gözaltına alınan İbrahim K.'den şikayetçi olmadı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen İbrahim K. hakkında ise 'kasten yaralama' suçundan işlem yapıldığı öğrenildi. 

 

Kaynak: İHA

Hatay haberleri antakya haberleri Kadir Şeker