İskenderunlu çocuklar felaketten saatler önce böyle eğlenmiş! Yürek dağlayan görüntüler

Hatay Gündem haberleri Kahramanmaraş Depremi Kahramanmaraş Deprem

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi 7,7 ve merkez üssü Elbistan olan 7,6 büyüklüğündeki deprem Hatay'ın İskenderun ilçesinde dahil 10 ilde büyük yıkım ve can kaybına yol açtı. İskenderun'da çocukların depremden saatler önce her şeyden habersiz bu görüntüleri yürekleri dağladı.

6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi 7,7 ve merkez üssü Elbistan olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerin Hatay'ın İskenderun ilçesinde büyük yıkıma yol açtı. Asrın felaketinden etkilenen 10 ilde taş taş üstünde kalmadı. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen AFAD, itfaiye, jandarma, Emniyet Genel Müdürlüğü, UMKE, 112, madenciler ve belediye arama-kurtarma ekipleri, enkaz altında vatandaşların sağ kurtarılması için tüm güçleriyle çalışırken, ekipler canla başla mücadele etti. 

İskenderunlu çocuklar felaketten saatler önce böyle eğlenmiş! Yürek dağlayan görüntüler - Resim : 1

İSKENDERUN MEYDANINDA DEPREMDEN SAATLER ÖNCE EĞLENEN ÇOCUKLARIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Fotoğraflar 5 Şubat Pazar yani depremden sadece saatler önce çekilmiş. Hayalet şehre dönen Hatay'da son olarak kaydedilen görüntülerde İskenderun Belediyesinin Amanos Dağları'ndan şehir merkezine kamyonlarla taşıdığı karın anıt alanına döküldüğü görülüyor. Kar topu partisinin yapılacağını bekleyen çoğunluğu çocuklardan oluşan yüzlerce kişinin kamyonlardan boşaltılan karda eğlendiği bu görüntüler yürekleri dağladı. 

İskenderunlu çocuklar felaketten saatler önce böyle eğlenmiş! Yürek dağlayan görüntüler - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Hatay kahramanmaraş Gündem haberleri İskenderun deprem Elbistan