Hastanede tedavi gören baba ile oğlu 1 saat arayla hayatını kaybetti

Gaziantep Gündem haberleri
Hastanede tedavi gören baba ile oğlu 1 saat arayla hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Ökkeş Yıldız (56) ile babası Davut Yıldız (90) tedavi gördükleri hastanede 1 saat arayla yaşamını yitirdi. Baba- oğul yan yana toprağa verildi.

Kaleobası Mahallesi'nde yaşayan Ökkeş Yıldız, dün sabah saatlerinde kanser tedavisi gördüğü Gaziantep Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Oğlunun ölümünden habersiz olan babası Davut Yıldız ise deprem nedeniyle gittiği İstanbul'da yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

1 saat arayla ölen baba-oğul bugün getirildiği Kaleobası Mahallesi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardında mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.

ARKADAŞININ BAĞ EVİNDE ÇIKAN YANGINDA ÖLDÜ

Kayseri'de, Mehmet Haskara (56), arkadaşının bağ evinin müştemilatında çıkan yangında hayatını kaybetti.

Hacılar ilçesi Sakarçiftliği Mahallesi'ndeki bağ evinin müştemilatında, gece saatlerinde yangın çıktı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İtfaiye ekipleri, 30 dakika süren çalışma ile alevleri söndürdü. Ekipler, içeride bulunan Mehmet Haskara'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Öte yandan Haskara'nın Altınoluk Mahallesi'nde annesi ile yaşadığı, 20 yıl önce eşinden ayrıldığı, bağ evinin de arkadaşına ait olduğu belirtildi. 

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN BACAĞI ASANSÖR İLE DUVAR ARASINA SIKIŞTI

Batman'da, bacağı, asansör ile duvar arasında sıkışan Y.İ. (4), itfaiye tarafından kurtarıldı.

Olay, dün öğle saatlerinde, Gap Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Ailesiyle asansöre binen Y.İ.'nin bacağı, asansörle duvar arasında sıkıştı. Ailenin ihbarıyla adrese sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyecilerin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Y.İ., ilk müdahalesinin ardından, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Y.İ.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Kaynak: DHA