Hastanede dehşet! Doktor, doktoru bıçaklayarak öldürdü

İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde çalışan Dr. Kaan Erol, meslektaşının bıçaklı saldırısına uğradı. 30 bıçak darbesiyle meslektaşını öldüren asistan doktor Yavuz Sümter, "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

İstanbul Sarıyer'deki Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde  asistan olarak görev yapan Dr. Yavuz Sümter  ile aynı hastanede çalışan Dr. Kaan Erol arasında saat 05.50 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Yavuz Sümter, Kaan Erol'u vücudunun çeşitli yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Erol, buradaki ilk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  Kaan Erol, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Dr. Kaan Erol'un muayenesi sırasında vücudunda 30'un üzerinde bıçak yarası olduğu tespit edildi.

Hastanenin güvenlik görevlilerince yakalanarak polise teslim edilen Dr. Yavuz Sümter, Sarıyer Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifade verme işlemlerinin bitiminin ardından adliyeye sevk edildi. 

TUTUKLANDI

Yavuz Sümter, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince 'Tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastanede dehşet! Doktor, doktoru bıçaklayarak öldürdü - Resim : 1

İSTANBUL TABİP ODASI'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Tabip Odası, doktor cinayetiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Yaptığımız görüşmelerde edindiğimiz bilgiler Dr. Kaan Erol’la Yavuz Sümter arasında bir husumet olduğu, olay gecesi 'az hasta bakma/çok hasta bakma, az çalışma/çok çalışma' ya da başka bir nedenle tartıştıkları doğrulanmamaktadır. Yavuz Sümter’in olay gecesi hastanede nöbetçi/görevli olmadığı ve sabaha karşı yanında bir bıçakla hastaneye gelip doğrudan acil doktor odasına yönelerek cinayeti işlediği görgü tanıklarınca ifade edilmektedir. Edinilen bu bilgilerden taammüden bir cinayetin söz konusu olduğu anlaşılmaktadır. Failin cinayeti hangi saikle işlediğinin yapılacak idari ve adli soruşturmalar ve yargılama sürecinde ortaya çıkarılmasını bekliyoruz" denildi.

son dakika son dakika haber