Haluk Levent'in depremzedelere bağışı cami imamının gündeminde: Ben de bağışlarım, çat diye bağışlarım 500 bin lirayla mı kurtaracaksın ülkeyi

Ahbap Haluk Levent

Kahramanmaraş depremlerinin ardından kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile yardım çalışmaları yürüten Haluk Levent'in Türkiye Tek Yürek kampanyasına bağışı, bir cami imamının hedefi oldu. Cuma hutbesinde imam, "Ben de bağışlarım, çat diye bağışlarım, 500 bin lirayla mı kurtaracaksın ülkeyi?" dedi.

Ahbap Derneği Kurucusu Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremlerin ardından, deprem bölgesindeki yardım faaliyetlerine devam ediyor. Levent'in televizyon kanallarının ortak yayında düzenlenen Türkiye Tek Yürek kampanyasına yaptığı bağış ise, bir cami imamının hedefi oldu.

Cuma hutbesinde kayda alınan bir videoda, cami imamının Haluk Levent'i hedef alarak, "Oğuzhan Uğur da Haluk Levent de 500 milyar bağışladı. 500 milyarlık adamsınız. Bugün ben de 500 milyarı bağışlarım, çat diye bağışlarım. 500 milyar derken bin lira yani. Haluk Levent ülkeyi kurtaracaktı ya. Hadi kurtarsana. 500 bin lirayla mı kurtaracaksın bu ülkeyi? Birlik olmak zamanı" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Kahramanmaraş depremi Haluk Levent