Haluk Levent, destek verdiği EYT'lilere seslendi: O gün, bugün işte!

Kültür Sanat haberleri Magazin Haberleri EYT Gündem haberleri
Haluk Levent, destek verdiği EYT'lilere seslendi: O gün, bugün işte!

Ankara'da bir konserinde EYT'lilere destek veren sanatçı Haluk Levent, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, "EYT'li dostlar! Ankara'da size desteğe gelmiştim. Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan bir öğrenci okutacağız.' O gün, bugün işte." diyerek, öğrenci bursları için bağış beklediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT ile ilgili düzenlemede yaş sınırının olmayacağını ve düzenlemeden yaklaşık 2 milyon 500 bin vatandaşın yararlanacağını açıklamasının ardından sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından EYT'lilere seslendi.

Ankara'daki bir konserinde, EYT'lilere destek veren sanatçı Haluk Levent, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, "EYT'li dostlar! Ankara'da size desteğe gelmiştim. Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan bir öğrenci okutacağız.' O gün, bugün işte." diyerek öğrenci bursları için bağış beklediğini belirtti.

Haluk Levent, paylaşımında şunları kaydetti:

"EYT'li dostlar! Ankara'da size desteğe gelmiştim. Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan bir öğrenci okutacağız.” O gün, bugün işte. Ahbap Derneği'ne öğrenci bursları için bağışlarınızı bekliyoruz" 

 

Kaynak: Haber Global TV

Haluk Levent EYT Ankara Gündem haberleri AHBAP Derneği