Halkın Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut: Vatanını düşünen ve savunan sadece biz varız

2023 Seçimleri 14 Mayıs Seçimleri
Halkın Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut: Vatanını düşünen ve savunan sadece biz varız

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut, TRT'de propaganda konuşması yaptı. Ankut, "Vatanını düşünen ve savunan sadece biz varız" dedi.

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut, seçimlerin en sağından en soluna kadar Amerikan devşirmesi, Amerikan hizmetkarı ve Amerikan kuklalarından oluşan emperyalizm cephesi ile antiemperyalizm cephesi arasında olacağını söyledi.

Antiemperyalizm cephesinde kendilerinin olduğunu anlatan Ankut, şöyle konuştu:

"Sadece biz varız, HKP var. Halkımızı, vatanımızı düşünen ve savunan sadece biz varız. Yapayalnızız, bir başımızayız. Bizim düşmanımız ABD emperyalistleri ve yerli işbirlikçileridir. 1967'den bu yana emperyalist yerli yabancı düşmanlar cephesini hiç gözümüzü ayırmadan izledik, gözledik ve ona karşı bütün imkan ve gücümüzle mücadele ettik, savaştık. Bugün de aynı şekilde savaşmaya devam ediyoruz. Türkiye'de namuslu ve gerçek devrimciliğin, yurtseverliğin, halk severliğin birinci şartı bu düşman cepheyi aynen bizim gibi görmek, kavramak ve ona karşı savaşta mevzi almaktır.

14 Mayıs'taki seçim antiemperyalist halk kurtuluş savaşçıları cephesiyle, emperyalizm, onun NATO'su ve Türkiye'deki uşakları, piyonları ve kuklalarının oluşturduğu satılmışlar cephesi arasındaki bir seçim olacaktır. Zafere ulaşıncaya kadar insanlık düşmanı ABD hayduduyla ve onun yerli iş birlikçileriyle savaşımız sürecektir."

Kaynak: AA

TRT 2023 seçimleri 14 Mayıs seçimleri