Hakkari'de bir çocuğun 2 saat boyunca market deposuna kapatıldığı iddiasına yönelik soruşturma başlatıldı

Hakkari Gündem haberleri
Hakkari'de bir çocuğun 2 saat boyunca market deposuna kapatıldığı iddiasına yönelik soruşturma başlatıldı

Hakkari'de bir zincir markette, bir çocuğun çikolata için 2 saat boyunca depoya kapatıldığı iddiasına, başsavcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Hakkari'deki skandal görüntülerin ardından başsavcılık düğmeye bastı. 

Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, bazı basın organları ve sosyal medya hesaplarında "Hakkari'de zincir markette tepki çeken olay, çocuğu çikolata için market deposuna kapattılar" şeklinde paylaşımların yapıldığı belirtildi.

Bunun üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulduğu kaydedilen açıklamada, "Market yetkilileri ve eylemde sorumluluğu bulunan kişiler hakkında 'çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan Cumhuriyet Başsavcılığımızca resen soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmektedir." ifadelerine yer verildi.

Hakkari'de 12 yaşındaki çocuğun "bir zincir markette iki çikolatayı cebine koyduğu ve çalışanlarca marketin deposunda bekletildiği" iddiaları bazı basın organlarına ve sosyal medyaya yansımıştı.

SARIYER'DE GÜZELLİK MEKEZİNE SİLAHLI SALDIRI

SARIYER'de site içerisindeki güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

Olay Tarabya Mahallesi, Tarabya Bayırı Caddesi'ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, sitenin giriş kapısı önünde otomobilden inen şüpheli, site içerisinde güzellik merkezi olarak hizmet veren iş yerine kurşun yağdırdı. İş yerine rastgele ateş açan saldırgan otomobile bindikten sonra olay yerinden kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, silahtan çıkan kurşunlar iş yerinin camlarına isabet etti. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı.Boş kovanlar olay yeri inceleme ekipleri tarafından götürüldü. Polis, saldırının ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Kaynak: AA