Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Nisan Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Nisan Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

'Koronavirüs ile savaş 21 gün sürecek' demişti...

Dünyanın gözü koronavirüs ile mücadelede korkunç bir krizin içine düşen Hindistan'a çevrildi. Tüyler ürperten görüntüler, pandemi yokmuş gibi yapılan festivaller, eleştirilen açıklamalar... Oklar Başbakan Modi'ye dönerken kötü yönetim, yolu Türkiye'ye de uzanan bir varyant doğurdu...

E-Devlet'te neler oluyor? Muaf çalışanlar ne yapacak?

Tam kapanmadan muaf olan çalışanların alması gereken izin belgesi, e-Devlet'te oluşan yoğunluk nedeniyle alınamayabiliyor. İş yerinden verilen görev belgesinin ise süresi sınırlı. Ne yapılması gerektiğini bir idare hukukçusuna; neden resmi kurumlara erişilemediğini ise bir uzman bilişimciye sorduk.

Personel sayısına takviye... 65-72 yaş arası doktorlar dönüyor!

Resmi Gazete'de yayınlanan kararla birlikte 65-72 yaş arası hekimlere mesleğe geri dönüş imkanı verildi. Hekimlerin başvurusu başladı. Peki hekimlerin geri dönüşü salgın için ne anlama geliyor? Yeterli sağlık personeli mi yok?

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global