Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Mart 2021 Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Mart 2021 Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

5 soru 5 cevap | Dolar neden yükseliyor?

Döviz kurundaki oynaklık sürüyor. TL'nin dolar karşısındaki 10 günlük kaybı yüzde 16'yı aştı. Türk Lirası, son 10 günde dolar karşısında 1 liranın üzerinde değer kaybetti. Peki neden? Enflasyon beklentileri bozulur mu? Uzmanları anlatıyor...

Yanlış kararlar çarpıcı tabloyu doğurdu: 40 bin 600 kişi...

Türkiye ve pek çok ülke, hastanelerde Covid servislerini diğer servislerden ayırarak doğru bir yola gitti. İngiltere'de ise bu ayrımın sağlıklı biçimde yapılmaması çarpıcı bir tablo doğurdu. On binlerce insan hastanede Covid'e yakalanırken hatalar zinciri dikkat çekti.

Kontrollü normalleşmede 29 gün sonra geri adım... Nerede hata yapıldı?

Günlük vaka sayılarının yeniden 30 bini aşmasıyla ikinci normalleşme döneminde 29 gün sonra geri adım atıldı. Türkiye'nin 58 ili için hafta sonu sokağa çıkma yasağı geldi. Ramazan ayında tam kapanma var! Yeni dönem nasıl olacak? Kontrollü normalleşmede nerede hata yaptık? 

bakmadan geçmeyin Haber Global