Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (29 Kasım 2022)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (29 Kasım 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Yeni START için kritik dönemeç... | ABD ile Rusya nükleer silah kontrolüne devam edecek mi?

ABD ile Rusya arasında yapılması planlanan kritik Yeni START görüşmesi ertelendi. İki taraf arasındaki son nükleer silah kontrolü anlaşmasına ilişkin görüşmelerinin ertelenmesi ne anlama geliyor? Karşılıklı verilen sinyaller ne diyor?

'Kendi başarı hikayenizi anlatın' | LinkedIn'deki 'çöp' paylaşımlar temizlenebilir mi?

Etkili kullanıldığında verimli kariyer platformlarından biri olabilen LinkedIn, 'çöp paylaşımlardan' ötürü kullanışsız bir siteye dönüştüğü konusunda eleştiriliyor. Uzmanların konuya dair buluştuğu nokta ise, başkalarının başarı hikayelerini ve eskimiş kariyer tavsiyelerini paylaşmamak gerektiği...

Final için şehir inşa ettiler! Katar Dünya Kupası için nerelere, ne kadar harcadı?

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ediyor. İnşa edilen stadyumlar ve altyapı yatırımları ile bu Dünya Kupası tarihin en pahalı turnuvası unvanını da elinde tutuyor. Peki Katar, bu Dünya Kupası için ne kadar harcadı? Hangi yatırımları gerçeğe dönüştürdü?

Dünya Kupası'nda frikiklerden neden mahrum kaldık? Yoksa sorun topta mı?..

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda 32 maç geride kalırken henüz bir frikik golü izleyemedik. 2018'de neredeyse her 10 frikikten biri gol olurken bu oran 2022 Dünya Kupası'nda sıfır noktasında seyretmekte. Peki neden? Bazıları problemin maç topu Al Rihla'dan kaynaklanabileceğini söylüyor...

 

Kaynak: Web Özel