Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Nisan Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Nisan Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Koronavirüs tablosunda dikkat çeken Türkiye vefat sayısı detayı!

Toplam vaka sayısında dünyada 6. sırada yer alan Türkiye, can kaybı sıralamasında ise çarpıcı bir şekilde yakın nüfuslu ve çok sayıda vaka görülen ülkelere kıyasla gerilerde yer almakta. İşte dikkat çeken veri...

Elekdağ: Biden bana 'Fikirlerimi değiştiremezsiniz' dedi

ABD Başkanı Joe Biden'ın sözde soykırım açıklaması gündemdeki yerini koruyor. Washington'ın diplomasi koridorlarında 10 yıl görev yapan Türkiye'nin simge diplomatlarından Şükrü Elekdağ yaşananları değerlendirdi ve Biden'la olan bir anısını haberglobal.com.tr okurları için anlattı...

Bill Gates, Türkiye'den toprak satın aldı mı?

Bill Gates'in Türkiye'den toprak aldığı haberleri bir süredir gündemi meşgul ediyor. Geçtiğimiz aylarda çıkan haberlerle Bill Gates'in ABD'de en büyük toprak sahibi olduğu ortaya çıkmıştı! Peki gerçekten Türkiye'den toprak satın aldı mı? Bill & Melinda Gates Foundation, Haber Global'e yanıtladı!

Bu küresel bir kriz! İtalya'da çocuklar okulu bırakmaya başladı

Pandeminin getirdiği uzaktan eğitim yüz yüze öğretimin yerini tutmazken İtalya'nın bazı bölgelerinde öğrencilerin okulu bırakma oranı yüzde 20'ye ulaştı!

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global