Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Ocak Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Ocak Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Koronavirüs organ bağışlarını da vurdu! 'Noter onaylıyor, ailesi...'

İki yıldır hayatımızda yer eden koronavirüs global çapta organ bağışlarını da etkiledi. Türkiye'de de ciddi bir düşüş gözleniyor. Bunda noter onayına rağmen ailenin bağışları reddetmesinin önünü açan mevcut kanunun da etkisi var, pandemi çekincelerinin de... Peki çözüm yolu ne?

Her şey bağışıklık sistemi için: Bardak bardak C vitamini içmek doğru mu?

Vatandaş son iki yıldır bağışıklık sistemini güçlendirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Kelle paça, sarımsak, soğan derken tüketilen C vitamini ve gıda takviyelerinin haddi hesabı yok. Peki bu ürünleri nasıl tüketmek gerek?

Bir Avrupa ülkesi euroya geçerse ne olur?

Avrupa Birliği üyesi olan her ülke euro para birimini kullanmıyor. Hırvatistan ise euroya geçmeye çok hevesli. Peki bir ülke Euro para birimine geçerse ne olur? Konu zamanında Türkiye'de de sıkça gündeme gelmişti.

Pandemi saçmalıklarına dayanamadılar TikTok hesabı açtılar

Sosyal medyada pandeminin gerçek olduğunu düşünmeyen, Bill Gates'in hepimize çip takma merakında olduğunu varsayan insanların sayısı oldukça yüksek. Bazı doktorlar ise onlarla savaşmak için TikTok hesabı açıyor.

Çin'de Z Kuşağı'nın sistemle sorunu ne? 'Çalışacağıma yatarım!'

996 sistemi, Çin'in özellikle teknoloji devlerinde bir gelenek. Sabah 9'dan akşam 9'a haftada 6 saat anlamına gelen bu çalışma düzeni Z Kuşağı tarafından reddediliyor. Ülkedeki son ekonomik gelişmeler ise "Bu sistemde çalışacağıma yatarım" fikrini bir akıma dönüştürdü! Ama nasıl?

Kaynak: Haber Global TV