Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Mayıs 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Meclis'in yaş ve meslek dağılımı nasıl? | En genci 25 yaşında...

28. Dönem Milletvekili Seçimleri sonuçlarının kesinleşmesinin ardından gözler vekillerin mesleklerine ve yaşlarına çevrildi. En genç vekil 25 yaşında yemin edecekken, 1948 doğumlu Devlet Bahçeli'nin de Meclis'i açması bekleniyor. Meclis'te en kalabalık yaş grubuysa 50-59 olarak göze çarpıyor.

 Avrupa'nın en yükseği İstanbul: Burası da batar mı? | Taşı, toprağı gökdelen...

New York Manhattan'da gökdelenlerin her yıl birkaç milim battığının ortaya çıkması gözleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar, özellikle dere yatağı, alüvyon ve gevşek zemin gibi yerlerdeki yüksek yapılarda risk olabileceğini söyledi...

 Kavgalar da düğün paketine dahil mi? Bu dönemi en az hasarla atlatabilmek için...

Düğün hazırlığı dönemi, ailelerin talepleri, istenmeyen davetliler ve masraflar gibi nedenlerle stresli olabiliyor. Hatta bazı çiftler bu dönemde yaşadığı kavgalar sonucu ayrılabiliyor. Peki bu süreci 'en az hasarla' geçirmenin bir yolu yok mu? Uzlaşıya giden yol nerelerden geçiyor?

Kaynak: Web Özel

deprem Web Özel seçim