Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Ekim 2022)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (25 Ekim 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Dünya ekonomisinde son durum: Bir tarafta enflasyon, bir tarafta durdurulamayan lüks!

Lüks ürün pazarının 2022 yılında rekor kırması bekleniyor. Pazarın en büyüğü LVMH'nin güçlü bilançosu bunun işareti. Uzmanlara göre 'intikam alışverişi' etkili. Lüks ürün analistleri fiyat etiketlerinin bazıları için bir anlam ifade etmediğini söylüyor.

Antalya-2 | Rus göçmenler kent sosyolojisini nasıl etkiliyor?

Antalya uzun yıllardır Rus akınına uğrayan bir kent. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ve kısmi seferberlik ilanı ile kente gelen Rus vatandaşı sayısında hatırı sayılır bir artış yaşandı. Peki Ruslar Antalya'da hangi mahallelerde yoğun olarak yaşıyor? Kente gelen Ukraynalılar ile komşu oluyorlar mı?

Neymar da son kez deneyecek... 'Gölgelerden' çıkmak için!

Brezilya'nın yıldızı Neymar; Cristiano Ronaldo ve Messi gibi son kez Dünya Kupası sahnesine çıkacak. Kulüp kariyerinde bu ikilinin gölgesinde kalan Neymar, kupada zafere ulaşarak milli takımda da Pele ve Ronaldo'nun gölgesinden çıkmak istiyor. Bu kez şansı hiç olmadığı kadar yüksek!

Almanya ve Fransa nerede anlaşamıyor? Toplantıları neden erteliyorlar?

Biri Avrupa Birliği'ne ekonomik, biri siyasi açıdan yaklaşıyor. Ortak buluşmalarını gerçekleştirmiyor, enerji konusunda fikir birliğine varamıyorlar. Almanya ve Fransa arasındaki sorunlar kapalı kapılardan taşmaya başladı.

 

 

Kaynak: Web Özel