Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Ağustos Pazartesi)

Haber Global
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Ağustos Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Birleşik Arap Emirlikleri-Türkiye hattında neler oluyor? Bu yakınlaşmadan ne anlamalıyız?

Geçen hafta sürpriz bir şekilde Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri görüşmeye başladı. Yay gibi gerilen ilişkiler neden şimdi yumuşadı? İsrail ve Mısır ile gerginliğin azalmasından sonra Dubai-Ankara hattında yaşananları nasıl yorumlayacağız?

Taliban'ın ne kadarı okuma yazma bilmiyor? 'Akıllarında ne var kim bilir...'

Afganistan nüfusunun yarısından fazlası okuma yazma bilmiyor. Bu durum Taliban militanları için de geçerli. Taliban örgüt içinde okuma yazma bilmeyenlerle ilgili ne düşünüyor? Okuma yazma bilmeyen militanlar sahadaki mücadeleyi etkiliyor mu?

Başka bir şirket size teklif yaptıysa patronunuza ne diyeceksiniz?

Başka bir şirketten teklif aldıysanız heyecanlanmadan önce düşünmeniz gereken şeyler var. Şimdiki iş yerinizden gerçekten ayrılmak istiyor musunuz? Ve en önemlisi bunu patronunuz ile nasıl konuşacaksınız? Bu konuşma mevcut şirketinizdeki bütün koşulları değiştirebilir.

PCR testleri tartışması! Güvenilir mi daha ucuz bir alternatif var mı?

Kabine toplantısının ardından alınan son kararlarla pek çok farklı alanda aşı olmayan vatandaşlara PCR testleri zorunlu tutulacak. Peki PCR testleri güvenilir mi? Daha ucuz ve daha hızlı sonuç veren bir alternatif var mı?

Covid bulaşmasın diye köpekleri öldürdüler! Peki nasıl oldu?

Avustralya'nın New South Wales eyaletine bağlı bir kasabada yerel yönetim, başı boş köpekleri başka bir kasabanın barınağından almaya gelecek görevlilerden Covid bulaşır diye, köpekleri katletti. Korkunç olay soru işaretleri doğururken bahaneler ve gerçekler ilginç durumu gözler önüne seriyor.

Kaynak: Haber Global TV

şirket Taliban BAE