Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Haziran Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Haziran Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Dolar/TL'de neler oluyor?

Dolar/TL'de son bir haftada yaşanan yükseliş dikkat çekiyor. Ekonomistler önümüzdeki dönemlere ilişkin tahminlerini ve kurun hayat pahalılığı üzerindeki etkisini yorumladı.

İki ülke de iadesini istiyor! SBK operasyonunda neler olmuştu?

Türkiye ve ABD'nin iadesini istediği Sezgin Bakan Korkmaz (SBK), Avusturya'da yakalandı. SBK hakkındaki operasyon geçen yılın sonunda başlamıştı. Peki ABD'nin yıllarca hapsini istediği Korkmaz hakkındaki iddialar ne? Anadolu Ajansı haberlerinden derlenen bilgilerle kısaca bir hatırlayalım...

AFAD ve Kandilli neden farklı büyüklükte depremler açıklıyor?

AFAD ve Kandilli'nin son İstanbul depreminde de birbirinden farklı büyüklükler açıklaması dikkat çekti. Uzmanlara göre ölçüm ağlarının sıklığı ve konumu bu farkın gerçekleşmesine neden oluyor.

Bahanesi 'sanat': Gizlice çektiği 5 bin kadını güzelliklerine göre sıraladı!

Çinli sanatçı Song Ta, gizlice çektiği 5 bin kadını bir sanat projesi için "güzelliklerine göre" sıraladı. Ülke çapında çok büyük tepkilerle karşılanan "Çirkin, daha da çirkin" başlıklı çalışmanın ilk kez 2012 yılında "Kampüs Çiçekleri" adıyla yayınlandığı ortaya çıkınca tartışmalar da büyüdü.

Eva vatanına geri döndü... Nazilerin gölgesinde ülke ülke geçen bir ömür!

Dünyanın en korkunç topluluklarından Naziler tarafından ülkesinden sürülen bir kadın yıllar sonra tekrar, 93 yaşında Avusturya vatandaşı oldu. Avusturya'dan Belçika'ya oradan Hollanda'ya ve en son İngiltere'ye uzanan ömrü onu büyük bir mücadeleci yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global