Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Şubat 2023)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Şubat 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Depremzede işçi ve kiracının hakları neler? Tazminat ve OHAL hatırlatması...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde 40 bini aşkın insan yaşamını yitirirken iki haftanın sonunda depremzedelerin haklarına ilişkin soru işaretleri de gündemde kendisine yer buluyor. Depremzede çalışanlar ve depremzede kiracıların haklarının neler olduğu da gündemdeki sorular arasında...

5 soru 5 cevap: Karot testi nedir? 'Binaya zarar vermemesi için...'

Asrın felaketi Türkiye'yi yasa boğarken ülkenin dört bir yanında, özellikle de İstanbul'da vatandaşlar "Oturduğum bina sağlam mı?" sorusuna cevap arıyor. Bu noktada başvurulan yöntemler arasında en popüler yöntem ise karot testi. Peki son günlerin revaçta uygulaması karot testi nasıl yapılıyor?

'Karşı influencer' akımı nasıl doğdu? 'Tüketim çılgınlığı patlama noktasına gelince...'

Sosyal medyada karşımıza çıkan influencer'lar, tanıttıkları ve tavsiye ettikleri ürünlerle tüketim davranışlarımızı da etkiliyorlar. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise tavsiye edilen ürünlerin bazılarının fazlasıyla pahalı ya da o kadar da başarılı olmadığını göstermeye uğraşıyor. Peki kim bunlar?