Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (2 Nisan 2021 Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (2 Nisan 2021 Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Varoluş sancılı gıda üretimi! Bu "iğrençlikler" niye?

Süt kazanında banyo, turşu kazanında çıplak ayakla dans... Gıda güvenliğini hiçe sayan uygulamalar sosyal medya aracılığıyla daha da görünür oldu. Denetimler ne durumda? Bu insanlar neden bile isteye bu görüntüleri çekip, paylaşıyorlar? Gıda mühendisleri ve psikologlarla konuştuk...

Çarpıcı verilerle aşı karşıtlığı meselesi: 'Yaşlılar biliyor...'

Toplum bağışıklığı için dünya, hızla aşılanmanın yollarını ararken; aşı karşıtlığı ve tedirginliği ayrı bir gerçek olarak bir kenarda duruyor. Peki aşı karşıtlığının sebebi ne? Yaşlılardaki karşıtlık 18-39 yaş arasına göre neden daha az?

Vaka sayısında rekor rakamların dışında ne söylüyor?

Dün 40 bin 806 vaka ile günlük vaka sayısı rekoru kırıldı. 1 Nisan tarihinde gerçekleşen bu rekor akıllara geçen yıl aynı gün salgının seyrini getirdi. Virüsü tanımaya çalıştığımız 2 bin 148 vakanın görüldüğü 1 Nisan 2020'de restoranlar kapalı, hafta sonu sokağa çıkmak kısa bir süre daha serbestti.

bakmadan geçmeyin Haber Global