Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Temmuz Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Temmuz Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Simit zammından sonra kahvaltının maliyeti ne oldu?

Un ve susam fiyatları başta olmak üzere maliyetlerin sürekli artması, kahvaltının maliyetini de artırıyor. Süt ürünlerine de neredeyse her ay gelen zamlarla bir simit ve bir adet üçgen beyaz peynirle yapılacak kahvaltının maliyeti son bir yılda önemli şekilde arttı.

Afgan göçmenler: 'Hayalet bir yaşam...'

ABD'nin Afganistan'dan çekiliyor olması ve Afganistan Cumhurbaşkanı'nın yaptığı "10 milyon kişi göç edecek" uyarısı gözlerin Afgan göçmenler meselesine çevrilmesine neden oldu. Ancak Afganlar bir süredir burada ve çok zor şartlar altında yaşıyorlar. Çarpıcı bir değişim ise dikkat çekiyor.

Güneydoğu aşı sorununu nasıl çözer? Din adamları devrede...

Güneydoğu illerindeki düşük aşılama oranlarını artırmak için herkes seferber oldu. Vaka sayılarının Türkiye ortalamasının üstünde olan illerde din görevlileri de vatandaşın aşı olması için elinden geleni yapıyor.

Üst üste felaketler... Dünya bu kez çok sert uyarıyor!

Avrupa sel felaketiyle sarsılırken dünyanın farklı noktalarında doğa, iklim değişikliğine dair hiç olmadığı kadar sert uyarılarda bulunuyor. Değişim için net adımlar atılması beklenirken son olaylar dünyanın zengin ülkelerinin bile iklim değişikliğinin etkilerine karşı hazırlıksız olduğunu gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global