Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (13 Temmuz Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (13 Temmuz Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Satılamayan konutlardaki artışa rağmen neden fiyatlarda düşüş beklenmiyor?

Geçen yaz başlayan kampanyalardan bugüne konut fiyatları ülke genelinde ortalama yüzde 40 zamlandı. Özellikle yazlık evlerdeki fiyat artışları yüzde 100'ü buldu. Yüksek faizlerin etkisiyle kredili satışlarda da yıllık yüzde 71'lik düşüş var. Yine de fiyatlarda düşüş beklenmiyor. Peki neden?

Okulların açılmasına hazır mıyız? 'Sınıflardan otobüslere...'

Eğitim camiasının tavrı net. Ne olursa olsun yüze yüze eğitimin başlaması gerektiğini düşünüyorlar. Böyle de olacak gibi. Peki biz vakaları 5 binin altına indirememişken okulların eylül ayında açılmasına hazır mıyız? Okulların açılması vakalara nasıl yansır?

Yunanistan'la kriz! O kucaklaşmadan sonra tam 6 kez ertelediler...

Olympiakos'a konuk olmak için Atina'ya giden ancak havaalanında skandal bir tavırla karşı karşıya kalan Galatasaray, derin bir krizin de su yüzüne çıkmasını sağladı. İki ülkenin dışişleri bakanlarının buluşmasından bu yana Yunanistan, 6 kez kısıtlamanın kalkacağı tarihi öteledi. İşte yaşananlar...

Pandemide kahramandı, bir direkle ırkçı saldırılara hedef oldu!

İngiltere'nin Euro 2020'yi penaltılarla kaybetmesi ülkede bir travmaya dönüşmüş durumda. Penaltıları kaçıran isimler Rashford, Sancho ve Saka yoğun ırkçı saldırılara maruz kalıyor. Pandemi sürecinde yaptıklarıyla kahraman olan Rashford, saldırıların odağında. Peki neden?

Milyarderlerin uzay yarışı! "Uzayla alakası yok"

Yörünge altı uzay uçuşlarına merak salan ve "Kim daha 'uzaya' gidiyor?" yarışına giren milyarderler, Dünya dışında insanlık için bir gelecek inşa etmiyorlar. Aksine Dünya'dan kâr elde edecek özel bir uzay turizmi endüstrisi inşa etmek için sermaye arıyorlar.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global