Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Ocak 2023)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Ocak 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Ege neden yıllardır böyle sallanıyor? | 'Gerginlik artıyor, bu depremler...'

Türkiye bir deprem ülkesi. En son Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki sallantı yürekleri tekrar ağza getirdi. Bazen bölge halkı dışında dikkatlerden kaçabiliyor ancak Ege de son yıllarda çok sallanıyor. Özellikle yazları nüfusu büyük oranda artan bölgede yer kabuğundaki hareketlilik ne durumda?

Dünyanın peşinde olduğu soru: İkinci el fiyatları ne zaman düşecek?

Sıfır otomobil üretimindeki sorunlar ikinci el piyasasında fiyatların şişmesine sebep oldu. Fiyatların gerilemesi ABD'de başladı. Türkiye'de ikinci el oto son yıllarda önemli bir yatırım aracı haline de dönüştü.

İnsanlar bu yıl sinemaya dönecek mi? Hollywood'a göre 'evet'

Sinema sektörü küresel çapta hala toparlanamadı. 2022 yılının sonuna doğru vizyona giren pek çok büyük yapıma rağmen işler yoluna giremiyor... Ancak Hollywood 2023'ten umutlu. Pek çok stüdyo bu yıl için büyük hazırlıklar yaptı.

Chelsea'nin Joao Felix hamlesinin detayları... 19'unda 126 milyon Euro'dan kiralığa!

Atletico Madrid'in Temmuz 2019'da 126 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica'dan transfer ettiği Portekizli Joao Felix, sezon sonuna kadar Chelsea'ye kiralandı. Peki bu sezon beklentilerin altında kalan iki takım neden bu transfer için el sıkıştı? Chelsea, Felix'te ne gördü?