Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Mayıs Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Mayıs Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Koronaya yakalanan 'sorumsuz' çalışana disiplin cezası verilebilir mi?

'Salgın kurallarına dikkat etmediği' gerekçesiyle Covid-19'a yakalanan memura ceza verilmesi gündeme geldi. Kararın bir hukuki dayanağı var mı? Covid'e nerede yakalanıldığını çalışan mı işveren mi ispat etmeli?

Gerçekten 'Nerede o eski bayramlar?': Otoyol ücretsiz geçen yok, bayramlaşmalar Facetime'a kaldı

Eskilerin söylediği 'Nerede o eski bayramlar' sözü yeni kuşaklar için de artık anlamlı. Artık şeker tutan yok, otoyollar ücretsiz olsa da geçen yok. Peki bayramlarda neleri unuttuk?

Tam kapanmada aşılama: Tek doz hızı düştü, çift doz hızı arttı

Tam kapanmanın resmi olarak bitmesine bir hafta kaldı. Uzmanlara göre tam kapanmada aşılama hızını artırmak oldukça önemliydi. Rakamlara göre tam kapanma süresince öncesine göre ilk doz aşıların yavaşladığı ikinci doz aşıların ise arttığı gözleniyor. Vaka hedefini tutturmak için bir haftamız kaldı.

103 yaşında virüsü atlatan adam aşı kampanyasının sembolü oldu

Koronavirüsü aşı olmadan atlatan 103 yaşındaki Aziz Abdül Alim, olabilen herkese aşı olması gerektiği tavsiyesinde bulunuyor. Pakistanlı Abdül Alim aşı karşıtlığının yoğun olduğu ülkesinde bir sembole dönüşmüş durumda.

Vay prens vay! 'İngiltere'nin gizli Rusya elçisi' 200 bin doları neden kabul etti?

İngiltere Kraliyet Ailesi gündemden düşmüyor. Kraliçe II. Elizabeth'in kuzeni Prens Michael, 'Güney Koreli iş insanlarından' 200 bin dolar kabul ederek onları Rusya rejiminden üst düzey isimlerle görüştürme sözü verdi. Skandal patlayınca Buckingham Sarayı bir açıklama yayımladı...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global