Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (1 Haziran 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (1 Haziran 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

İstanbul zehir tacirlerinin hedefinde | Endişe veren artış

Türkiye son yıllarda zehir tacirlerinin hedefinde yer alırken, İstanbul'un metamfetamin kullanımında Avrupa'da 106 merkez arasında 10. sırada yer alması endişelere neden oldu. Uzmanlara göre Türkiye, uyuşturucuda artık köprü değil kullanıcı ülke konumunda.

 Kosova'da gerilim yine tırmanıyor... Avrupa'da bir savaş daha çıkar mı?

Kosova'da Nisan'da yapılan seçimlerin ardından Sırp azınlık ile güvenlik güçleri arasında çıkan olaylar sürüyor; bölgedeki tansiyon iyice yükseldi. Peki krizin ana sebebi ne? Avrupa'nın ortasında yeni bir savaş ihtimali var mı? Türkiye, Sırbistan ile Kosova arasında arabulucu olabilir mi?

 NASA, videolar ve uydular... Uzayda yaşam ihtimalini niye merak ediyoruz?

Dünya dışı yaşam yine küresel basınında... NASA'nın dünya dışı yaşamla ilgili açıklaması global çapta gündeme oturdu. ABD'de ayda yaklaşık 100 UFO ihbarı yapılmakta. Peki UFO'ları neden bu kadar çok merak ediyoruz? Özellikle bu konu son dönemde niye sürekli konuşuluyor?

Kaynak: Web Özel

Gündem haberleri deprem Web Özel seçim