Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (09 Mart Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (09 Mart Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Otomobilini satmak isteyenler ne diyor? 'Yakıt, yedek parça, borç...'

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına yılbaşından bu yana gelen zamlar, yedek parça problemi ve başka ekonomik sıkıntılar araç sahiplerini düşündürüyor. Özellikle eski model otomobili olan vatandaşlar araçları daha fazla yaktığı için yakıt fiyatlarının etkisini daha çok hissediyor.

Rusya: 1 karar 9 sektör!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları sonrasında dünya piyasaları yönünü arıyor. Batının yaptırım kararının ardından Rusların büyük üretici olduğu petrol, kereste, nikel, kömür gibi emtia fiyatlarında büyük artışlar yaşandı. Türkiye'de akaryakıta zam üstüne zam geliyor.

Savaşta bürokrasi: İngiltere'den Ukrayna'ya 300 vize...

İngiltere Başbakanı Boris Johnson Batı Avrupa'da Rusya ve Putin'e karşı en sert açıklamaları yapan liderlerden biri. İngiltere ise şu ana kadar İngiltere'de akrabası olan 300 Ukraynalıya vize verdi.

Hakem depreminin perde arkası...

Türk futbolunda görülmemiş bir şekilde sezon ortasında 13 hakemin artık maç yönetmeyeceği açıklandı. Yıllardır söylenen "Bu hakemlerle bu lig bitmez" sözü gerçek oldu. Peki perde arkasında neler yaşandı? Hakemler hangi rapor sonucu yeterli görülmedi?

'Nedir bu 'bigoreksiya'? Genç erkekleri bekleyen tehlike...

Sosyal medya, gençlerin beden algılarını derinden etkilemekte... Bundan genç kızlar kadar erkekler de etkileniyor. Süper kahramanlar, oyun karakterleri devasa kasları ve neredeyse erişilmesi imkansız vücutlarıyla "bigoreksiya" denen rahatsızlığın yayılmasına neden oluyor? Peki bigoreksiya nedir?

Kaynak: Haber Global TV