Gülşen ezanı duyunca konseri durdurdu: O görüntüler ortaya çıktı!

Magazin Haberleri Gündem haberleri

İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan tarihinde verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan gözaltına alınan Gülşen, ev hapsi şartıyla tahliye edilmişti. Şarkıcı Gülşen'in konserinden yeni görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan tarihinde verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan şarkıcı Gülşen, tutuklanan Gülşen ev hapsi şartıyla tahliye edilmişti. Gülşen'in başka bir konserinden kaydedilen görüntüler ortaya çıktı.

GÜLŞEN'İN KONSER GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ev hapsi şartıyla geçtiğimiz günlerde tahliye edilen şarkıcı Gülşen'in konserinde çekilen yeni görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde ünlü şarkıcı, ezana hassasiyet göstererek yeni şarkısını söylemek için ezanın bitmesini beklediği görüldü.

Yayınlanan görüntüler üzerine bir çok kullanıcı 'İnsanları dış görünüşüne göre yargılamayı bırakın' ve 'Ön yargı çok kötü bir şey' yorumlarını yaptı.

Gülşen'in konserinde kaydedilen görüntülerde 'Tam zamanında söylemişim ezanı dinleyelim ve devam edelim olur mu?' dediği duyuluyor.

Kaynak: Haber Global TV

Gülşen tutuklandı magazin haberleri