Görsel zekası tavan yapanlar tek çırpıda görüyor! Ördeklerin içindeki civcivi 6 saniyede bulan dahi sayılıyor

Optik illüzyon Zeka bulmacası Zeka testi
Görsel zekası tavan yapanlar tek çırpıda görüyor! Ördeklerin içindeki civcivi 6 saniyede bulan dahi sayılıyor

Zeka bulmacası olan bir başka görsel ile daha sizlerleyiz. Bu resimde birden fazla ördek bulunuyor. Ancak ördeklerin içinde bir de civciv saklı. Görsel zekası yüksek olan kişiler ördekler arasındaki civcivi zorlanmadan bulmayı başarıyor.

Kafa karıştıran yeni bir zeka bulmacası ile daha sizlerleyiz. Bu zeka testinde bir sayfa dolusu ördek bulunuyor. Ancak öreklerin içinde bir de civciv saklı. 

Yüksek IQ'su olan kişiler resimdeki saklı civcivi 6 saniye içerisinde bulmayı başarıyor.

Görsel zekası tavan yapanlar tek çırpıda görüyor! Ördeklerin içindeki civcivi 6 saniyede bulan dahi sayılıyor - Resim : 1

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görseldeki gizli civcivi 5 saniyede bulduysanız o halde tebrikler. bu testi çözmek yüksek IQ'lu olduğunuzu kanıtlıyor. 

Eğer süre bitene dek saklanan civcivi bulamadıysanız o halde üzülmeyin. Doğru yanıt haberimizin devamında sizleri bekliyor olacak. 

Optik illüzyonlu zeka bulmacalarında amaç resimdeki saklı nesneyi süre dolmadan ayırt edebilmektir. Bu testlerde başarılı olmak görsel zekanızın ve bilişsel yeteneklerinizin gelişmiş olduğunu rotaya koyar.

Zeka testini 5 saniyelik süre içerisinde çözemediyseniz doğru yanıt aşağıda....

 Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde saklı civcivi 5 saniye içinde bulmak için yüksek IQ'ya sahip olmanız gerekiyor. 

Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi geliştiren testte saklı civcivi henüz bulamadıysanız işte zeka testinin doğru çözümü:

Görsel zekası tavan yapanlar tek çırpıda görüyor! Ördeklerin içindeki civcivi 6 saniyede bulan dahi sayılıyor - Resim : 5