Gezi Parkı'nda titrerken görüldü, yardımları kabul etmedi 

Gezi Parkı'nda çıplak ayakla duran ve soğuktan titreyen kişiyi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 25-30 yaşlarındaki yabancı uyruklu genç sağlık ekiplerinin hastaneye götürme teklifini reddetti. 

İstanbul Gezi Parkı'nda seyyar satıcılık yapan bir çaycı üşüdüğünü düşündüğü kişiye çay ikram etmek istedi. Tir tir titrediği halde sıcak çayı da reddeden Nijeryalı gence parkın güvenlik amiri ayakkabı getirdi. Nijeryalı genç getirilen ayakkabıyı da reddederek giymek istemedi. 

Genç, olay yerine gelen ekiplerin hastaneye götürme teklifini de kabul etmedi. Vatandaşlar gence ayakkabıyı girdirmeye çalıştı, ayakkabıyı giymeyen Nijeryalı oturduğu yerden kalkarak parktan uzaklaştı. 

Gezi Parkı'nda titrerken görüldü, yardımları kabul etmedi  - Resim : 1

NE PARA, NE GİYSİ HİÇBİR YARDIM TEKLİFİNİ KABUL ETMİYOR 

Nijeryalıya çay ikram etmek isteyen çaycı, Salih Salman "Daha önce bir vatandaş ona 500 lira verdi kabul etmedi, başka biri 100 lira verdi onu da kabul etmedi. Bir diğer vatandaş mağazadan ayakkabı aldı getirdi onu da giymedi ve reddetti. Verilen yiyecek ve içecekleri de kabul etmiyor" dedi.  

Çıplak ayak duran gence ayakkabı getiren Gezi Parkı'nın güvenlik amiri Doğukan Bulut "Hava soğuk ve bu halde gördük devletin imkanlarını sunduk fakat kabul etmeyip reddediyor. Dün de buradaydı zaman zaman geliyor ama tüm yardımları reddediyor" diye konuştu. 

Kaynak: DHA

gezi parkı İstanbul