'Genel başkanlık' iddiası: Tanju Özcan CHP'ye ne mesaj vermek istedi?

Bolu CHP Kemal Kılıçdaroğlu 2023 Seçimleri

İhraç süresinin bitmesine 22 gün kala Tanju Özcan bir video yayınladı. O görüntülerde, 'Alo, CHP Genel Merkezi mi? Şafak 22. Ben Tanju, dönüyorum' ifadelerini kullandı. Haber Global canlı yayınında, Doç Dr. Hulki Cevizoğlu Özcan'ın çektiği görüntülere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 1 yıl süreyle geçici olarak ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Alo, CHP Genel Merkezi mi? Şafak 22. Ben Tanju, dönüyorum" ifadelerini kullandığı bir video ile ihraç süresinin bitmesine 22 gün kaldığını duyurdu. Görüntüler sosyal medyada ilgi odağı oldu.

'Genel başkanlık' iddiası: Tanju Özcan CHP'ye ne mesaj vermek istedi? - Resim : 1

Peki Tanju Özcan CHP'ye ne mesaj vermek istedi?

Gazeteci Doç Dr. Hulki Cevizoğlu, konuya ilişkin yaptığı tahminlerde, Tanju Özcan'ın 'Ben Tanju dönüyorum mesajı ile, 'Genel başkanlığa' aday olduğunu belirtmek istedi. Kılıçdaroğlu'nun 'Ben Kemal Geliyorum' sözlerine karşı 'Dönüyorum' demek istedi.

Genel başkanlıkta niyeti olan Özcan, bunu daha önce defalarca ifade etmişti. İçeride müthiş çekişmeler ve kızışmalar da başlayacak. Başkaları da aday olacaktır yakında ama, burada yine CHP'ye genel başkanlığını ilan ediyor.' tahminlerinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP CHP genel başkanlık yarışı CHP genel başkanı kim olacak Tanju Özcan